Monaco, dag 14
Door: irisnellekerobin
Blijf op de hoogte en volg Nelleke van Heijst, Iris v/d Vlugt, Robin Geerts
27 Juli 2010 | Monaco, Monaco
Toen we s'ochtends wakker werden in ons soort-van-appartement, konden we genieten van een heerlijk onbijtje. We hadden het de dag ervoor al gehaald in de supermarkt, kellocs spul met yoghurt:). Eenmaal aangekleed en opgemaakt gingen we met de bus naar paleis, hoe klein Monaco ook is dat was voor ons niet te lopen. Het paleis stond namelijk op een berg. We waren ook van plan om in het paleis te gaan, alleen het was echt te druk. We kwamen natuurlijk precies aan bij de wisseling van de wacht, vandaar de drukte. We gingen maar snel weer weg: naar het strand. Het leek ons wel een leuk idee om met de bootbus te gaan, daardoor ontdekte we per toeval echt een super chille plek. Om met de bootbus te gaan, moest je van de berg naar beneden naar een steiger. Maar aan de andere kant waren een soort van trappen de zee in. Er lagen wat mensen en er zwommen mensen. Dus kan het nog perfecter, zee zonder zand:p. We zijn daar ook gaan liggen. Half uurtje rug, half uurtje buik en tussendoor steeds afkoeling in de zee. En die zee was mooi! Super helder en er zwommen visjes onder ons. Iris die vond het een beetje eng haha, het liep namelijk niet af. Je was meteen super diep in zee, maar ook Iris is los geweest van het trappetje haha. Rond een uurtje of 4 moesten we deze prachtige plek verlaten. Eerst terug naar het hotel om onze spullen op te halen en daarna naar het station. We zouden om 10 uur aankomen in Avignon, maar de receptie ging al om 10 uur dicht. Dus we belden dat onze trein vertraging had en of we dan nog wel naar binnen mochten. Dat kon, we kregen een reserveringsnummer en die moesten we dan intoetsen bij een machine. Helaas kregen we toen echt vertraging (onze straf..:p). Uiteindelijk met de bus om 12 uur aangekomen bij ons hotel, nouja we dachten dat dat ons hotel was. Het reserveringsnummer werkte niet, dus we begonnen te bonken op de deur. Wat bleek, het was ons hotel niet. We moesten een stukje verderop zijn. Aangekomen bij dat hotel zouden we bij die machine moeten betalen met een creditcard. Wij bellen en hij wilde ons gewoon buiten laten staan! Gelukkig waren er hele lieve mensen bij het hotel die ook een probleem hadden en voor hun zou die man wel komen. Uiteindelijk kwam hij en is alles toch nog goed afgelopen. We waren zo moe en we zijn meteen naar bed gegaan.
Liefs Robin (Iris en Nelleke)
27 Juli 2010 - 11:13
Joke Van Heijst:
Leuk dat jullie nog van de ochtend hebben genoten in Monte Carlo. Wat een belevenis zo midden in de nacht in Avignon! -
27 Juli 2010 - 20:15
Joop En Henny:
hoi Robin,Iris en Nelleke
wat een reuze leuke vakantie hebben jullie en heerlijk weer,lijkt me super om in Monaco de Middelandse zee in te duiken!! Jullie verslag is erg gezellig om te lezen en jullie foto's zijn prachtig.Héél veel plezier en "bon voyage" liefs opa en oma